LEVERINGS & HANDELSBETINGELSER

Generelt

Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende, medmindre de fraviges ved udtrykkelig skriftlig aftale mellem parterne.

Både privatpersoner og erhvervsdrivende kan handle hos Commissioning ApS mod kontant betaling. I vores webshop kan der betales med bankoverførelse. Der pålægges ikke ekstra kort gebyrer.

Erhvervsdrivende har tillige mulighed for at indgå aftale om fakturering med betalingsfrist. Der leveres overalt i Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne. Levering til ikke-brofaste øer samt levering udenfor Danmark sker efter særskilt aftale.

Priser

Alle priser er i danske kroner, inkl. moms og leveringsomkostninger.

Tilbud

Kun skriftlige tilbud er bindende. Alle tilbud er med forbehold for mellemsalg og er gældende i 8 dage fra tilbuddets dato.

Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til de leverede produkter tilkommer Commissioning ApS, indtil disse er fuldt og helt betalt af køber.

Levering

Leveringsted og risiko

Levering finder sted på købers forretningsadresse eller efter nærmere aftale på angivet adresse. Alle forsendelser, der foretages af sælger pr. bil. er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængeligt for en lastvogn ad farbar vej. Køber er ansvarlig for omgående aflæsning, og eventuel ventetid sker for købers regning.

Levering regnes ved vognkant, og risikoen for varen overgår samtidig til køber. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering, er for købers egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelser.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne følger Commissioning ApS transportørs prisliste og oplyses ved bestillingen.

Hvis køber ønsker at afhente varer skal dette aftales på forhånd..

Reklamation

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Køber skal ved levering – og inden der kvitteres for modtagelsen – kontrollere at det korrekte antal er leveret, og at varerne er i hel og ubeskadiget stand. Er der skader på varerne eller svarer antallet ikke til det, der står på fragtbrevet, skal køber meddele dette skriftligt ved påtegning på fragtbrevet. Gør køber ikke indsigelser i umiddelbar forbindelse med leveringen, kan der ikke senere reklameres over manglende enheder eller transportskader.

Fortrydelsesret

Der er fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Ved evt. returnering skal køber dog selv betale returneringsomkostningerne. Varer skal returneres uskadt og i original emballage. Køber skal kontakte sælger på info@cxguide.dk inden varerne returneres.

Betaling

Leverancer til private og virksomheder betales ved bankoverførelse, og afsendelse fra lager foretages når betalingen er modtaget. Transaktionsgebyret følger de af PBS og bankfastsatte gebyrer.

Købers indkøbsbetingelser er kun gældende under forudsætning af Commissioning ApS skriftligt har accepteret dem.

Såfremt betalingsbetingelserne ikke overholdes, beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt rykkergebyr.

Produktinformation

Køber er ansvarlig for at varen benyttes i.h.t. brugervejledningen, og at varen i sin helhed egner sig til købers behov/anvendelse.

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Commissioning ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr: 40753702
Adresse: Classensgade 24, 1. th
E-mailadresse: info@cxguide.com

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Tlf. nr.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registeres hos Commissioning ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på cxguide.dk er Commissioning ApS

Vi tager forbehold for trykfejl på produkttekster, samt priser.

Som registreret hos Commissioning ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Commissioning ApS